KLIENTSKÝ PORTÁL

Vážení pacienti,
od pondělí 29. listopadu pro Vás spouštíme nový klientský portál, který s sebou přináší spoustu novinek.

Jedná se o:

E-Recepty:

Doposud byla tato funkce přístupná přes náš formulář na webu. Nyní bude ale přístupná pouze pro registrované pacienty. V aplikaci budete moci sledovat stav Vašeho požadavku a uvidíte třeba i léky, o které jste si v minulosti žádali.


Vzkazy:
Nově lze psát vzkazy přímo do lékařského systému a připojovat i obrazové přílohy. Tyto přílohy Vám pak budou založeny do dokumentace. Nebudete tak muset donášet lékařské zprávy do ordinace osobně.

Očkování:
V portálu máte nově přehled o absolvovaných očkováních, včetně informace o dalších dávkách.

Prohlídky:

Věděli jste, že jednou za dva roky máte nárok na pravidelnou preventivní prohlídku? V klientské zóně budete upozorněni na blížící se termín.

Objednávání:
Pro registrované pacienty bude k dispozici více časových oken pro internetové objednávání. Nebudete již muset vyplňovat podrobné kontaktní údaje. Stačí jen vybrat termín a popsat cíl návštěvy.

Jak se přihlásit?

Do klientské zóny lze vstoupit za pomocí emailové adresy a hesla, které si nastavíte při první návštěvě portálu.  Po zadání Vaší emailové adresy Vám bude odeslán odkaz na vstupní stránku, kde si nastavíte vlastní heslo. Pro přihlášení nebo registraci použijte emailovou adresu, kterou jste uvedli jako kontaktní u nás v ordinaci.
Pokud u nás nemáte uvedenou adresu, nebo máte problém s přihlášením, napište nám na podpora@azmed.cz.

Věříme, že zavedením této služby dojde ke zlepšení našich služeb ku Vaší spokojenosti.